Ο βασιλιάς του Μαρόκου διέταξε την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό

Ο βασιλιάς του Μαρόκου διέταξε την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό

«Πρόκειται για μια βασιλική απόφαση που εγγράφεται στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσης του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄υπέρ του παλαιστινιακού αγώνα», επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Εξωτερικών.

Μετά το άνοιγμα του χερσαίου σημείου διέλευσης της Ράφα, μεταξύ Αιγύπτου και Λωρίδας της Γάζας, αυτό το Σαββατοκύριακο, εξέλιξη που επέτρεψε την είσοδο των πρώτων κομβόι διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους, ο βασιλιάς του Μαρόκου, Μοχάμεντ ΣΤ’, έδωσε χθες, 23 Οκτωβρίου, οδηγίες για την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό, σύμφωνα με δελτίο τύπου του μαροκινού υπουργείου Εξωτερικών.

Η βοήθεια περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες τροφίμων, φαρμάκων και νερού, και αποτελεί σημαντική συνεισφορά του Βασιλείου του Μαρόκου στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Euroleague: «Έρχονται» σημαντικές μεταγραφές από το NBA – Γερά στο «κόλπο» και ο Παναθηναϊκός

Οι ρυθμίσεις για την αποστολή της βοήθειας θα συμφωνηθούν με τις αιγυπτιακές και παλαιστινιακές Αρχές. «Πρόκειται για μια βασιλική απόφαση που εγγράφεται στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσης του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄υπέρ του παλαιστινιακού αγώνα», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ