Το φιλί Κασσελάκη – Αχτσιόγλου πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου

Το φιλί Κασσελάκη – Αχτσιόγλου πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου

Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου πριν βγουν τα μαχαίρια στη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ένα στιγμιότυπο που θυμίζει το φιλί του… «Ιούδα» εκτυλίχθηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Οι μέχρι πρότινος μονομάχοι για τον εσωκομματικό θώκο, Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου, αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές μπροστά από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Ο «υπερήρωας» της «εξυγίανσης» Σταύρος Μάνταλος, τώρα και αθλητικός δικαστής

Φιλιά και αγκαλιές πριν τη συνεδρίαση

Σημειώνεται ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ασκήσει σκληρή κριτική κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μεταξύ άλλων στο τελευταίο κείμενο που δημοσιοποίησε, συνυπογράφοντας με τους Νάσο Ηλιόπουλο και Αλέξη Χαρίτση, τόνισε «η κατάσταση στο κόμμα δεν είναι πια ανησυχητική», αλλά, «είναι διαλυτική», προσθέτοντας ότι έχει υποχρέωση «να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο».

Η Έφη Αχτσιόγλου ακόμη είχε αρνηθεί να αναλάβει την οποιαδήποτε κομματική ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε βίντεο από τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου:

Ποιοι συμμετέχουν στο εκτελεστικό γραφείο
Ξεκίνησε η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην εκτελεστική γραμματεία συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, οι γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, οι βουλεύτριες Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και η πρώην βουλεύτρια Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η συνεδρίαση λαμβάνει χώρα στον απόηχο της απόφασης του προέδρου να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα.

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: Πάρε πίσω τις διαγραφές για να βελτιωθεί το κλίμα
Είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευκλείδη Τσακαλώτου πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κουμουνδούρου.

Τι ζήτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην προχωρήσουν οι διαγραφές από το πειθαρχικό των Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη, Στέφανου Τζουμάκα και Νίκου Φίλη.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε πως προϋπόθεση για να βελτιωθεί το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι «να αποσύρει τις παραπομπές προς διαγραφή» ο Στέφανος Κασσελάκης. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η συνομιλία τους διεξήχθη σε καλό κλίμα.

«Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Με άκουσε με θετικό τρόπο, θα δούμε τι θα κάνει κι αν θα το λύσει αυτό. Θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να λύσει το θέμα και είπε θα το μεριμνήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Κασσελάκης: Οι διαφωνίες στα όργανα
Απαντώντας, ο κ. Κασσελάκης είπε πως «θέλω πειθαρχία. Θέλω τα στελέχη στις δημόσιες παρεμβάσεις τους να είναι προσεχτικά και όποιες διαφωνίες έχουν να τις λένε στα όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ