Η κλήση για βοήθεια στο σπίτι του Μάθιου Πέρι – Οι τελευταίες στιγμές

Η κλήση για βοήθεια στο σπίτι του Μάθιου Πέρι – Οι τελευταίες στιγμές

Δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις αρχές για βοήθεια στο σπίτι του λαμπερού ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Στο τηλεφώνημα που έγινε στις αρχές από το σπίτι του Μάθιου Πέρι στο Λος Άντζελες για βοήθεια τη νύχτα του Σαββάτου που άφησε την τελευταία του πνοή παραπέμπει σε θάνατο από πνιγμό. Μπορεί να ακουστεί η φράση «rescue 23», αναφορά στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό, και η λέξη «drowning» για τον ξαφνικό θάνατό του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Θερμή υποδοχή και αποθέωση σε Μαρτίνεθ και παίκτες (pics)

Λίγο αργότερα οι διασώστες θα έφταναν στο σπίτι του ηθοποιού και θα τον έβρισκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Στο σύντομο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το TMZ ακούγεται ένας ανδρας να καλεί τις σωστικές αρχές για ανταπόκριση σε πνιγμό. Το μεγαλύτερο μέρος του 16λεπτου ντοκουμέντου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Μετά την άφιξη των διασωστών, οι αρχές σφράγισαν το σπίτι του Μάθιου Πέρι, επισημαίνοντας πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο (εκτός από συνταγρογραφούμενα φάρμακα) και πως δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Συντετριμμένοι οι γονείς του Μάθιου Πέρι
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Suzzane Morrison, ο πατέρας του John Bennett Perry και ο πατριός του Keith Morrison θα έφταναν συντετριμμένοι στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού.

Ο Μάθιου έδωσε τόση χαρά στον κόσμο τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε το τεράστιο κύμα αγάπης

Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή για τον τραγικό θάνατό του.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έδωσε τόση χαρά στον κόσμο τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε το τεράστιο κύμα αγάπης», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη The Sun, το πρωί του θανάτου του ο Μάθιου Πέρι έπαιζε pickleball με μια φίλη του που αποκάλυψε πως ο λαμπερός ηθοποιός αισθανόταν αδιαθεσία και κούραση την τελευταία εβδομάδα. Η επίσημη αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση σύμφωνα με τον Independent.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ