Κάθειρξη 15 ετών στον βιαστή της Τοπαλούδη για επίθεση σε κοπέλα ΑμεΑ, τρεις μέρες μετά το έγκλημα

Κάθειρξη 15 ετών στον βιαστή της Τοπαλούδη για επίθεση σε κοπέλα ΑμεΑ, τρεις μέρες μετά το έγκλημα

«Εφιάλτης» για την 19χρονη κοπέλα με αναπηρία που κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ομαδικά και κατ' επανάληψη, από τους δύο δράστες

Ένοχοι, χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο νεαροί που βίασαν 19χρονη -τότε- κοπέλα με αναπηρία το 2018 στη Ρόδο. Τους επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Δράστες της σεξουαλικής επίθεσης και, εν τέλει καταδικασθέντες, είναι ένας 23χρονος Ρομά, καθώς και ο… 19χρονος Αλβανός που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό, βασανισμό και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Διαβάστε επίσης: Τέλος από το Μετροπόλιταν με βόμβες ο Ολυμπιακός – «Έπαιξε πολύ βρώμικο παιχνίδι»

Tο συγκλονιστικό την υπόθεσης είναι ότι, οι δράστες προέβησαν στην αποτρόπαια πράξη τους μόλις… 3 μέρες αφότου ο εν λόγω 19χρονος -μαζί με άλλον συνεργό του- βίασε και δολοφόνησε την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο νησί. Η δολοφονία της Τοπαλούδη έγινε στις 28 Νοεμβρίου του 2018, ενώ ο δεύτερος βιασμός σημειώθηκε την 1η Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, και μάλιστα ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τους δράστες της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας!

Οι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη – Αριστερά ο Ροδίτης, δεξιά ο Αλβανός

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», τόσο στον 19χρονο Αλβανό όσο και στον 23χρονο Ρομά επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών, καθώς κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό από κοινού, χωρίς ελαφρυντικά, σε βάρος 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% που φοιτά σε ειδικό σχολείο της Ρόδου.

Πώς την παραπλάνησαν

Οι δύο κατηγορούμενοι, την 1η Δεκεμβρίου του 2018, αφού προηγουμένως είχαν μεταβεί σε υπαίθριο χώρο της εκκλησία του Ευαγγελισμού -όπου συχνάζουν νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και η παθούσα- πρότειναν στην 19χρονη ΑμεΑ να τους ακολουθήσει στο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος Αλβανός, με πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μία βόλτα για να ακούσουν μουσική.

Στο μεταξύ τον 19χρονο αναζητούσαν οι Αρχές για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Το θύμα, που πάσχει από ψυχική-πνευματική διαταραχή και έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, όπως ήταν αναμενόμενο δεν φαντάστηκε τις διαστροφικές προθέσεις των νεαρών και ακολούθησε τους νεαρούς και στη συνέχεια επιβιβαζόμενη στο αυτοκίνητο μαζί τους.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Μόλις επιβιβάστηκαν όλοι στο όχημα, οι δράστες κλείδωσαν τις πόρτες του Ι.Χ. και στάθμευσαν σε υπαίθριο χώρο κοντά σε παραλία (συγκεκριμένα κοντά στο καφέ – εστιατόριο “RONDA”). Έπειτα βγήκαν όλοι από το όχημα σε σημείο της παραλίας με θάμνους και φυτά και ο Αλβανός, παρουσία και του Ρομά, ασκώντας της σωματική βία με χτυπήματα στο πρόσωπο και εξαπολύοντας απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα, την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Την χτύπησαν, την απείλησαν, την ακινητοποίησαν και τη βίασαν

Στη συνέχεια, αφού οι νεαροί άνδρες της ακινητοποίησαν από κοινού κρατώντας της τα χέρια, την έβαλαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο και, διανύοντας μικρή απόσταση, την οδήγησαν στην περιοχή του Ενυδρείου όπου λειτουργούν ιδιωτικές τουαλέτες. Εκεί, εμμένοντας στο αρχικό τους σχέδιο και εκμεταλλευόμενοι τις σωματικές τους δυνάμεις σε σχέση με εκείνες της 19χρονης ΑμεΑ, με βρισιές και απειλές την υποχρέωσαν σε ομαδική συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έφτασαν στο σημείο και κατέβασαν την κοπέλα από το αυτοκίνητο, την απείλησαν, την χαστούκισαν και την κρατούσαν με δύναμη για να μην μπορέσει να το σκάσει, αποφασισμένοι να την βιάσουν με κάθε κόστος. Ενώ το σκηνικό εκτυλισσόταν, ο 19χρονος κατηγορούμενος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν. Αφού ο πρώτος ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του πράξεις, σειρά πήρε ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος την χτύπησε στο πρόσωπο, της κατέβασε και έσκισε το παντελόνι και προέβη σε συνουσία με εκείνη, παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει, την ώρα που ο 19χρονος την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα.

Τι είπαν στην απολογία τους

Απολογούμενοι ο Αλβανός ισχυρίστηκε ότι η πράξη τελέστηκε με την συναίνεση της 19χρονης και ο Ρομά, που επικαλέστηκε μειωμένο καταλογισμό, υποστήριξε ότι δεν ήλθε σε επαφή μαζί της, αλλά μόνο ότι αυνανίστηκε.

*Σημ.: Οι ηλικίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση αναφέρονται στο έτος επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ