Απόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της στον Βύρωνα καταγγέλλει μητέρα

Απόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της στον Βύρωνα καταγγέλλει μητέρα

«Βρήκα τον μπελά μου γιατί πήγα να βοηθήσω» λέει η οδηγός που τον πλησίασε στη στάση

Μια μητέρα κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής του γιου της το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Βύρωνα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA.

Όπως είπε η μητέρα του ανήλικου αγοριού, ο 15χρονος μαθητής περίμενε στη στάση του λεωφορείου για να πάει να συναντήσει την παρέα του. Κάποια στιγμή, μία γυναίκα με το αυτοκίνητό της σταμάτησε δίπλα στον 15χρονο και του πρότεινε να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Ο 15χρονος αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα επέστρεψε επιμένοντας να τον μεταφέρει

«Είχε νυχτώσει και αυτός ο δρόμος είναι και λίγο σκοτεινός. Είδε το παιδί εκεί στη στάση και σταμάτησε να το ρωτήσει αν ήθελε να το πάει κάπου, να μην είναι μόνος του στη στάση, στο κρύο. Εκείνο ευγενέστατα απάντησε ότι «δεν είναι ανάγκη, ευχαριστώ πολύ, σε πέντε λεπτά έρχεται το λεωφορείο».

Σύμφωνα με τη μητέρα, η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο και επέμεινε να πάει τον ανήλικο μαθητή σπίτι του με το αυτοκίνητό της.

«Έκανε πάλι το Π και ξανά γύρισε πίσω και ξανά προσπάθησε και του είπε τη δεύτερη φορά «έλα, έλα, μπες μέσα».

«Τη δεύτερη φορά γιατί τον ξαναπλησιάζεις; Με ποιο δικαίωμα του λες «έλα μπες μέσα να σε πάω παρακάτω»;» αναρωτήθηκε η μητέρα.

«Βρήκα τον μπελά μου γιατί πήγα να βοηθήσω»

Τη δική της εκδοχή δίνει η οδηγός του αυτοκινήτου, Βίκυ Σικόλα που μίλησε κι εκείνη στο Live News. Λέει πως είναι μητέρα και γιαγιά και ανησύχησε που είδε το παιδί μόνο του σε ένα σκοτεινό σημείο.

«Το βράδυ της Κυριακής όπως επέστρεφα από τη δουλειά μου, βλέπω ένα παιδάκι στη στάση και σταμάτησα και ρώτησα το παιδί αν θέλει βοήθεια κατεβάζοντας το παράθυρο του συνοδηγού. Επειδή όμως ξέχασα να πάρω τσιγάρα έκανα αναστροφή και ξαναπέρασα από αυτό το σημείο. Έτσι είδα πάλι το παιδάκι εκεί και του είπα ‘μην έχεις πρόβλημα κι εγώ μαμά είμαι αν θέλεις να σε πάω κάπου’».

«Να βρίσκεις τον μπελά σου να βοηθάς ανθρώπους; Το βρίσκω αδιανόητο» λέει η κατηγορουμένη που δεν περίμενε να βρεθεί σε τέτοια θέση

«Τον είδα κάπως στρεσαρισμένο και σαν μητέρα του είπα: ‘Αγοράκι μου είσαι εντάξει; Θέλεις κάτι; Θες να σε πάω κάπου; Να σε βοηθήσω;’».

Όπως επιβεβαίωσε, το παιδί τής είπε πως δεν χρειάζεται κάτι και εκείνη αποχώρησε. Την επόμενη μέρα ένα περιπολικό βρισκόταν κάτω από το σπίτι της. Δεν περίμενε ποτέ πως θα βρεθεί κατηγορούμενη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

«Μου λέει σας κάνανε καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου. Λέω τι λέτε ρε παιδιά; Ούτε καν το πλησίασα το παιδί. Μου πήραν αποτυπώματα λες και ήμουν κανένας εγκληματίας, με χειροπέδες».

Η μητέρα που καταγγέλλει το περιστατικό αντικρούει αυτούς τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι «μία σπείρα λευκό (ποινικό μητρώο) θα χρησιμοποιούσε, μία εντελώς ανυποψίαστη γυναίκα».

«Να βρίσκεις τον μπελά σου να βοηθάς ανθρώπους; Συγγνώμη κιόλας. Το βρίσκω αδιανόητο. Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει σε άλλες εποχές». Η κατηγορουμένη πέρασε από αυτόφωρο με τη μητέρα του ανήλικου μαθητή να παραμένει αναστατωμένη από το συμβάν.

«Tην επόμενη φορά που θα δω κάποιον να κινδυνεύει θα τον προσπεράσω», λέει η κατηγορουμένη, «αλλά δυστυχώς δεν είμαι έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ