Χωρίς ταξί και την Πέμπτη η Αττική – Κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Χωρίς ταξί και την Πέμπτη η Αττική – Κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε πως η απεργία συνεχίζεται για ακόμη ένα 24ωρο.

Χωρίς ταξί για τρίτο 24ωρο θα παραμείνει η Αττική καθώς οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να παρατείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε πως η απεργία συνεχίζεται για ένα 24ωρο ακόμη (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής) ενώ έχει προγραμματιστεί νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Καθώς το φορολογικό νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της Πέμπτης οι αυτοκινητιστές δίνουν ραντεβού στις 17.00 μ.μ., στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.

Σημειώνεται πως, πέρα από το ΣΑΤΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), από την περασμένη Δευτέρα έχει κηρύξει δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργίες.

Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ για την απεργία

«Η απεργία συνεχίζεται και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί, ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.

Η απεργία συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής).

Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.

Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού.

Κανένα ταξί στους δρόμους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ