Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στου Ρέντη

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στου Ρέντη

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση το βράδυ της Πέμπτης ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός, δέχτηκε χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του ποδιού του από ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.  Οι άνθρωποι που ήταν γύρω του έτρεξαν και του έδεσαν το πόδι προκειμένου να περιοριστεί η απώλεια αίματος και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Ηρεμία στο Γενικό Κρατικό Νικαίας

Τον αστυνομικό επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Αρχηγός της Ελληνική Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος

Αυτή την ώρα στο ΓΝ Νίκαιας επικρατεί ηρεμία. Έξω από το νοσοκομείο υπάρχει παρατεταμένη μια κλούβα της αστυνομίας. Στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί δεν τους έχει επιτραπεί να μπουν στον περίβολο του νοσοκομείου και περιμένουν στο πεζοδρόμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ