Σοκαριστικό βίντεο: Έτρεχε με 270 χιλιόμετρα – Τι τον πρόδωσε

Σοκαριστικό βίντεο: Έτρεχε με 270 χιλιόμετρα – Τι τον πρόδωσε

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των αστυνομικών αρχών και ξεκίνησε διαδικασία εντοπισμού του

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ένας απερίσκεπτος οδηγός από την Ιταλία. Ο 40χρονος θέλησε να επιδείξει την ικανότητά του να κινείται με 270 χλμ/ώρα και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες, που σχετίζονται με την υπερβολική ταχύτητα, αλλά και την επικίνδυνη οδήγηση.

Ο απερίσκεπτος οδηγός, όχι μόνο επιχείρησε να κινηθεί με 270 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο, που έχει όριο ταχύτητας τα 80 χλμ/ώρα, αλλά θέλησε να καταγράψει και το κατόρθωμά του σε βίντεο, κρατώντας μάλιστα το τιμόνι με το ένα χέρι.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές

Μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό, καθώς δημοσίευσε τη στιγμή στον λογαριασμό, που διατηρεί στο Tik Tok.

Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ψηφιακά του ίχνη, τον εντόπισαν και πλέον o 40χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις

Το βίντεο, που μετρά χιλιάδες προβολές και σχόλια, έφτασε στα χέρια των αστυνομικών αρχών και ξεκίνησε διαδικασία εντοπισμού του.

Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ψηφιακά του ίχνη, τον εντόπισαν και πλέον o 40χρονος καλείται να εξηγήσει τόσο τον λόγο για τον οποίο εμφανίζεται να κινείται με 190 χλμ/ώρα πάνω από το νόμιμο όριο, όσο και την απόφασή του να κάνει χρήση του κινητού τηλεφώνου ενώ οδηγούσε.

Οι ιταλικές αρχές θέλησαν να σταθούν στο συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζοντας ότι είναι όλο και πιο συχνό το φαινόμενο της επίδειξης των οδηγικών ικανοτήτων στα social media, γεγονός που ενισχύει την παραβατικότητα στους δρόμους.

Δείτε το βίντεο που πρόδωσε τον οδηγό 

@intrac3ss_founder Siracusa, corre a 270 km orari in autostrada: si filma e posta il video sui social Ha lanciato la sua Maserati a folle velocità sull’A-18, la polstrada lo ha identificato infliggendogli una multa e la sospensione della patente di guida per un anno #siracura ♬ suono originale – Peppe

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ