Κρίσιμες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού έχει η ΕΛ.ΑΣ

Κρίσιμες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού έχει η ΕΛ.ΑΣ

Στοιχεία από αναφορές προσαχθέντων και το δίκτυο πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εστιάζουν την προσοχή τους σε χούλιγκαν που «επιτηρούσαν» τα ΜΑΤ προ της επίθεσης.

Σειρά πληροφοριών για τον δράστη της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη φαίνεται να διαθέτει τις τελευταίες ώρες η Ελληνική Αστυνομία.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να προέρχονται από μαρτυρίες προσώπων που έχουν ήδη εξετασθεί από την ΕΛ.ΑΣ. -από το γήπεδο προσήχθησαν συνολικά 424 άτομα- και γνώριζαν τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης ενέργειας (το βράδυ της Πέμπτης) έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ.

Άτομα εκτός γηπέδου

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκτός των 100 περίπου ατόμων που εξήλθαν από το γήπεδο στην διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού βάσει προηγούμενου σχεδιασμού των χούλιγκαν, υπήρχαν κι άλλοι περίπου 7-8 που ήταν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη».

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα παρατηρούσαν τις κινήσεις των ΜΑΤ κι είχαν φροντίσει ώστε να διαθέτουν όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μολότοφ κι άλλα υλικά, τα οποία δεν είχαν εισαχθεί πιθανόν στο γήπεδο με τον φόβο των ελέγχων των αστυνομικών.

Κι αυτό προκειμένου, με την βοήθεια των εξερχομένων από το γήπεδο να προχωρήσουν σε ένα ισχυρό πλήγμα κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ, σύμφωνα τουλάχιστον με την συγκεκριμένη εκτίμηση των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν εισήλθαν στο γήπεδο μετά την επίθεση κι έσπευσαν να εξαφανισθούν.

Έχουν πληροφορίες για το δράστη

Με την ΕΛ.ΑΣ. να διαθέτει πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης -φαίνεται να έχει καταγραφεί η συμμετοχή του και σε άλλα επεισόδια- που συγκαταλέγεται στα προαναφερόμενα εκτός γηπέδου άτομα που δεν φαίνεται να είναι ανάμεσα στους μέχρι τώρα ελεγχθέντες.

Με κύριο ζητούμενο την επιβεβαίωση των συγκεκριμένων κρίσιμων πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. και με τα εργαστηριακά ευρήματα κι η πλαισίωση και με άλλα δεδομένα, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπάρξουν και προσαγωγή αυτού ή κι άλλων υπόπτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ