Όταν ο Βασίλης Καρράς συγκινήθηκε βαθιά μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη

Όταν ο Βασίλης Καρράς συγκινήθηκε βαθιά μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη

«Σε ποιον δεν λείπει;» είχε πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

Το μακρινό 2017, ο αείμνηστος ερμηνευτής Βασίλης Καρράς είχε βρεθεί καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Late night» στον ΑΝΤ1.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Καρρά, αν «Ο Παντελής σου θύμιζε εσένα όταν ήσουν μικρός;» Εκείνος απάντησε «Ναι»

Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως «εξομολογητική» μέχρι που ο Λιάγκας, ανέφερε το όνομα «Παντελής Παντελίδης» ο οποίος ήταν στενός και πολύ αγαπητός φίλος του Βασίλη Καρρά. Μάλιστα λέγεται πως τον είχε σαν «παιδί» του.

«Κάναμε παρέα κάθε μέρα»

Ο Καρράς, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του και τον πόνο του, όταν η κουβέντα έφτασε στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε το 2016, σε ηλικία 32 ετών σε τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Λιάγκας άρχισε την συζήτηση με τη φράση: «Είχες «υιοθετήσει» τρόπον τινά τον Παντελή(…)νομίζω κάνατε και παρέα».

Με τον τραγουδιστή να απαντά: «Κάναμε παρέα κάθε μέρα».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Καρρά, αν «Ο Παντελής σου θύμιζε εσένα όταν ήσουν μικρός;» Εκείνος απάντησε «Ναι». Και συνέχισε λέγοντας «Έτσι ακριβώς, τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες ο Παντελής. Πάμε; Πάμε! Τον συμβούλευα… Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου. Να είναι καλά. Σε ποιον δεν λείπει;», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Καρράς.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ