Η «παράξενη και απομονωμένη» ζωή της Μελάνια Τραμπ – «Δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται»

Η «παράξενη και απομονωμένη» ζωή της Μελάνια Τραμπ – «Δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται που βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ. Τι αναφέρουν για την άλλοτε Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ φέρεται να κάνει μια «παράξενη» και «απομονωμένη» ζωή, με τα μέλη του Mar-a-Lago να αναρωτιούνται που βρίσκεται.

Η σύζυγος του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «σπάνια υπάρχει αυτές τις μέρες στο Mar-a-Lago» σημείωσε η Laurence Leamer στην Telegraph.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» ο Κούγιας στη Super League για τα «στημένα» και τον επόμενο πρόεδρο: Θα είναι… κολλητήρι χωρίς ήθος όπως ο Μπαλτάκος;

«Κανείς δεν ξέρει που είναι. Είναι σαν ένα μυστήριο. Σίγουρα έχει συζητηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είναι μια παράξενη, απομονωμένη ζωή που έχουν σε αυτό το μέρος

Οι Τραμπ ζουν ακριβώς έξω από την κεντρική αίθουσα στο κλαμπ στο Palm Beach, σημείωσε η Laurence Leamer.

«Είναι μια παράξενη, απομονωμένη ζωή που έχουν σε αυτό το μέρος» σημείωσε η Leamer που έχει αποκλειστεί από το Mar-a-Lago λόγω των αναφορών της.

Η ηχηρή απουσία της Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ δεν εθεάθη σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων με θαυμαστές του στο Mar-a-Lago.

Ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων που ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε μια εικόνα του να κρατιέται χέρι – χέρι με τη Μελάνια και το μήνυμα Καλά Χριστούγεννα.

Η Μελάνια Τραμπ με τη σειρά της ανήρτησε μια πιο γενική εικόνα στο Twitter, ευχόμενη Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Έκανε μια σπάνια εμφάνιση μιλώντας για την πορεία της προς την ιθαγένεια σε 25 νέους Αμερικανούς πολίτες και την ενεργή συμμετοχή της στη δημοκρατική διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ