Επίθεση Νετανιάχου στον Ερντογάν: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα»

Επίθεση Νετανιάχου στον Ερντογάν: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα»

Νωρίτερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συγκρίνει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων και φυλακίζει δημοσιογράφους όπως τόνισε ο Νετανιάχου, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει ηθικό κήρυγμα σε άλλους.

Με τον Χίτλερ συνέκρινε τον Νετανιάχου ο Ερντογάν, με τη σύγκρουση των δύο να συνεχίζεται

«Ο Ερντογάν διαπράττει γενοκτονία των Κούρδων, έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ φυλάκισης δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνησή του και είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει μαθήματα ηθικής», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης: Super League: Κεκλεισμένων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι «ο ισραηλινός στρατός πολεμά την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς», ενώ ο Ερντογάν «την επαινεί και φιλοξενεί ανώτερους αξιωματούχους της».

Τι είχε δηλώσει ο Ερντογάν

Λίγο νωρίτερα σήμερα ο Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Άγκυρα, ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κάνει με τις επιθέσεις στη Γάζα και αυτό που έκανε ο Χίτλερ, παραβάλλοντας τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Γάζας με τη μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί.

«Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;… Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Όχι», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ