Νεκρός και πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς στο Κάνσας – Συνελήφθησαν ένοπλοι

Νεκρός και πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς στο Κάνσας – Συνελήφθησαν ένοπλοι

Τουλάχιστον ένας νεκρός και 14 τραυματίες μετά την παρέλαση των Kansas City Chiefs. Τρεις τραυματίες έως τώρα σε κρίσιμη κατάσταση

Εικόνες χάους στο Κάνσας με δεκάδες πυροβολισμούς μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την κατάκτηση του Super Bowl 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα ξεκίνησαν να πυροβολούν, ενώ πανικόβλητοι έτρεχαν οι άνθρωποι ώστε να σωθούν. Πληροφορίες του CNN και του FOX σημειώνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 14 άτομα. Δείτε ΕΔΩ τη σύλληψη του ενός δράστη.

Μια έκρηξη πυροβολισμών σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε πολλούς άλλους έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό-ορόσημο στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, όπου οι πρωταθλητές του NFL Chiefs γιόρταζαν τη νίκη τους στο Super Bowl, στέλνοντας πλήθος θεατών να τρέχουν για ασφάλεια. Ένα από τα θύματα των πυροβολισμών είναι νεκρό και τρία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Δύο ένοπλοι τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αξιωματούχοι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυροβολισμούς στην περιοχή του σταθμού Union Station. Τουλάχιστον πέντε από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν από τον σταθμό Union Station στο νοσοκομείο University Health στο Κάνσας Σίτι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Κιθ Κινγκ. Είπε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη φύση ή την έκταση των τραυματισμών.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ, φαίνεται ο χώρος έξω από τον σταθμό να έχει αδειάσει και δεκάδες αστυνομικοί να τρέχουν με τα όπλα στα χέρια εντός του κτιρίου.

Δεν υπάρχει ακόμα ο τελικός αριθμός των τραυματιών

Το νοσοκομείο Children’s Mercy Kansas City δέχθηκε επίσης ασθενείς από το περιστατικό, αλλά δεν μπορούσε να δώσει αριθμό, δήλωσε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Lisa Augustine.

«Πυροβολισμοί έπεσαν δυτικά του σταθμού Union Station κοντά στο γκαράζ και πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», ανέφερε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι σε μια πρώτη ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. «Συνελήφθησαν δύο ένοπλοι για περισσότερες έρευνες».

Βίντεο αυτόπτη μάρτυρα που αναρτήθηκε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε πανδαιμόνιο έξω από τον σταθμό με δεκάδες ένστολους αστυνομικούς, με προτεταμένα όπλα, να τρέχουν μέσα στο κτίριο, ενώ δεκάδες παρευρισκόμενοι έτρεχαν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κάνσας είπε στο X: «Σημειώθηκαν πυροβολισμοί γύρω από το σταθμό Union. Παρακαλώ φύγετε από την περιοχή».

Νωρίτερα, δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν κοντά στις οδούς 27th και McGee, σύμφωνα με την αστυνομική Alayna Gonzalez. Τα θύματα φέρονται να φέρουν τραύματα που δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ