Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα, λέει ο Κασσελάκης

Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα, λέει ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος «ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε στο στούντιο του σταθμού που βρίσκεται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου, στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο  και αφού δήλωσε «υπερήφανος που η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα» υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.

Διαβάστε επίσης: Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Europa Conference League o Oλυμπιακός

«Η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική»

Αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «είναι σαν τη βαρύτητα. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις». Παράλληλα ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών».

Ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος «ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» με νομιμοποίηση των μελών, από ένα «κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο 4ο συνέδριο

«Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα»

«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι «ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Τέλος, με αφορμή τα 18 γενέθλια του ραδιοφωνικού σταθμού «στο Κόκκινο», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα εκατοστίσουμε», ενώ πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ υπερήφανος που Η ΑΥΓΗ και ο ρ/σ Στο Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ