Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – H πορεία της κακοκαιρίας

Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – H πορεία της κακοκαιρίας

Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και ισχυρότερα την Κυριακή.

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική το μεσημέρι του Σαββάτου με την κακοκαιρία και την ατμοσφαιρική διαταραχή να φέρνει βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Aστάθεια θα επικρατήσει στη χώρα σήμερα αλλά και αύριο, με βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορική τετράδα με τα 51 γκολ και ο «μάγος» Ποντένσε (vids)

Τα φαινόμενα, τα οποία θα επηρεάσουν κυρίως περιοχές των ηπειρωτικών και της Κρήτης, θα είναι περισσότερα και ισχυρότερα την Κυριακή.

meteo-6.jpg

Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι και το meteo για μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, η ατμοσφαιρική διαταραχή επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας με βροχές και καταιγίδες.

O καιρός το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο, τοπικές νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη και βαθμιαία στα δυτικά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο τοπικά από ανατολικές 2 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές ή όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από αργά το απόγευμα.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 18 και κατά τόπους στα κεντρικά και τα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ