Μανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη: Έκκληση για αίμα για το ζευγάρι που νοσηλεύεται από τον Φεβρουάριο

Μανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη: Έκκληση για αίμα για το ζευγάρι που νοσηλεύεται από τον Φεβρουάριο

Για 44 ημέρες και οι δυό παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Έκκληση για αίμα για την Ρένα Βενιέρη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη, που παραμένουν σε μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, κάνουν συγγενείς και γιατροί.

Δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες τόσο για τον δημοσιογράφο όπως και για την σύζυγό του με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν και τους δυο στη ζωή.

Για 44 ημέρες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εγκαυμάτων, με το ζευγάρι να απεγκλωβίζεται από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες αν και πριν λίγες εβδομάδες ο Μανώλης Μαυρομάτης είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος.

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η περίπτωσή της είναι ακόμα πιο δύσκολη. Υποβάλλεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα αναπνευστικά της προβλήματα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί είναι πολύ φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους και πηγαίνουν μέρα μέρα για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού και ελπίζουν για το καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ