Συναγερμός στο JFK: Αρρώστησαν 100 επιβάτες αεροσκάφους (pics)

Συναγερμός στο JFK: Αρρώστησαν 100 επιβάτες αεροσκάφους (pics)

Το αεροσκάφος, μετά την προσγείωση, στάθμευσε σε απομονωμένο χώρο, προκειμένου να γίνει έρευνα για την αιτία των συμπτωμάτων που παρουσίασαν οι επιβάτες.

Σε καραντίνα στο αεροδρόμιο JFK των ΗΠΑ έχει τεθεί αεροσκάφος της εταιρείας Emirates, καθώς τουλάχιστον 100 επιβάτες φαίνεται πως αρρώστησαν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το NBC, η πτήση προσγειώθηκε στο JFK την Τετάρτη το πρωί (τοπική ώρα) σε απομονωμένο χώρο, όπου η Αστυνομία και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αναμένουν προκειμένου να γίνει έρευνα για την αιτία των συμπτωμάτων που παρουσίασαν οι επιβάτες.

Όπως αναφέρει η έκθεση, το γραφείο του δημάρχου επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι το αεροπλάνο είχε τεθεί σε καραντίνα, ενώ σημειώνεται επίσης ότι οι επιβάτες αρρώστησαν με «πυρετό».

«Κατά την άφιξη στο JFK, για προληπτικούς λόγους, (οι επιβάτες) εξετάστηκαν αμέσως από τις τοπικές υπηρεσίες υγείας» είπε η εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι «σύντομα» θα επιτραπεί σε όλους τους επιβάτες να αποβιβαστούν.

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι ονομάζεται Λάρι Κόεν και βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες αστυνομικούς και ασθενοφόρα να περιμένουν στον διάδρομο προσγείωσης, έξω από το αεροπλάνο. «Το μόνο που μας έχουν πει είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι επιβάτες και ότι θα πρέπει να παραμείνουμε εδώ» είπε ο Κόεν στο πρακτορείο Reuters, πάντα μέσω του Twitter.

Το Airbus A380 ταξίδευε από το Ντουμπάι και σε αυτό επιβαίνουν 500 άνθρωποι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ