Μπούκαρε στη Βουλή με το ΙΧ παρά την καταδίωξη από την Αττική Οδό

Μπούκαρε στη Βουλή με το ΙΧ παρά την καταδίωξη από την Αττική Οδό

Η κινηματογραφική καταδίωξη του μεθυσμένου οδηγού ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 04.00 από την Αττική Οδό. Παρότι προσέκρουσε σε κολονάκια στη Βασιλίσσης Σοφίας, συνέχισε την τρελή πορεία του μέχρι την είσοδο του Κοινοβουλίου χωρίς κανείς να καταφέρει να τον σταματήσει.

Μεθυσμένος οδηγός «εφόρμησε» με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της Βουλής ύστερα από καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις τον «κυνηγούσαν» από την Αττική Οδό και δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Οι υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν στις 04.00 την Τροχαία για άτομο που έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στην περιοχή έσπευσε αστυνομική δύναμη, αλλά όταν ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας.

Κινδύνευσαν οδηγοί

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, από την οποία κινδύνευσαν οδηγοί άλλων διερχόμενων οχημάτων.

Κατάφερε ωστόσο να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας, όπου στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ριζάρη έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολονάκια.

Και εκεί που φαινόταν ότι θα σταματήσει, συνέχισε ακάθεκτος την ξέφρενη πορεία του μέχρι το προαύλιο της Βουλής, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Αστυνομικοί τον περικύκλωσαν, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Συντάγματος. Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ