O Aλέξης Τσίπρας οικοδεσπότης της 3ης Ευρω- Αραβικής Συνόδου

O Aλέξης Τσίπρας οικοδεσπότης της 3ης Ευρω- Αραβικής Συνόδου

H Σύνοδος θα λάβει χώρα στα τέλη Οκτωβρίου.

Πολιτικοί ηγέτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Αραβικό κόσμο θα συναντηθούν στην Αθήνα για την «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδο: Κοινοί Ορίζοντες», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι οικοδεσπότης της συνάντησης, ενώ ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Boyko Borissov, ο πρωθυπουργός του κράτους της Παλαιστίνης Dr. Rami Al-Hamdallah και ο πρωθυπουργός του Τζιμπουτί Abdoulkader Kamil Mohamed έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Μεταξύ των αρχηγών κρατών που έχουν προσκληθεί είναι: ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας του Ιράκ Adil Abdul-Mahdi, ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Saad Hariri, ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης Fayez al-Sarraj, η πρωθυπουργός της Ρουμανίας Viorica Dancila, η πρωθυπουργός της Σερβίας Ana Brnabić και ο πρωθυπουργός του Σουδάν Motazz Moussa.

Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες εβδομάδες, καθώς θα επιβεβαιώνονται οι συμμετοχές Ευρωπαίων και Αράβων αξιωματούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ