Τσαμπουκάδες και πρωτοφανείς προσβολές στη Βουλή από το δίδυμο Πολάκη – Τσίπρα

Τσαμπουκάδες και πρωτοφανείς προσβολές στη Βουλή από το δίδυμο Πολάκη – Τσίπρα

Σε κλίμα ακραίας πόλωσης, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, απρεπείς εκφράσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ψευτοτσαμπουκάδες από τον... αψύ σφακιανό, κύλησε η πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησ

Σε κλίμα ακραίας πόλωσης, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, απρεπείς εκφράσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ψευτοτσαμπουκάδες από τον… αψύ σφακιανό, κύλησε η πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός του ότι κλήθηκε να απολογηθεί για την αμέριστη στήριξη στις χυδαιότητες Πολάκη απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αναγκάστηκε να… σπάσει τη σιωπή του για τις σκαφάτες διακοπές που έκανε λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος έσπευσε άρον άρον να ανακοινώσει το πακέτο παροχών με τις φοροελαφρύνσεις προκειμένου να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να στρέψει τα βλέμματα της κοινής γνώμης μακριά από τη θαλαμηγό στην οποία πέρασε ανέμελες διακοπές τον Αύγουστο του 2018, αναγκάστηκε να μιλήσει για το θέμα χωρίς βεβαίως να αναφερθεί στην ουσία των καταγγελιών από πλευράς Αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ