Ο θρυλικός Νίκος Αναστοπουλος «παίζει» μπάλα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο θρυλικός Νίκος Αναστοπουλος «παίζει» μπάλα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Ο θρυλικός Νίκος Αναστόπουλος παίζει μπάλα στο Δήμο παλαιού Φαλήρου. Ο εμβληματικός παλαίμαχος σέντερ φορ του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να ασχοληθεί με τα κοινά στην πόλη που ζει τις τελευταίες δεκαετίες.

Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος παράλληλα με την προπονητική του καριέρα θέλει να μεταλαμπαδεύσει τις αθλητικές και όχι μόνο γνώσεις του συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Πρώτα το Φάληρο» της υποψήφιας κ Βίκυς Ανδρικόπουλου.

Ο «αλενατόρε» που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την φίλαθλη κοινή γνώμη θεωρεί ότι τώρα -περισσότερο από ποτέ -«όλοι πρέπει να βάλουμε το εγώ κάτω από το εμείς και να ξανακάνουμε πρωταθλητισμό για το καλό του τόπου μας».

Επειδή το… παιχνίδι και στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ομαδικό όλοι μαζί « πρέπει να βάλουμε ένα χεράκι προκειμένου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου να κάνει ένα άλμα ποιοτικό στο μέλλον.

Με αυτό το σκεπτικό συστρατεύομαι με την ειλικρινή προσπάθεια της Βίκυς Ανδρικόπουλου να συνεχίσει να είναι το Παλαιό Φάληρο Δήμος πρότυπο για όλη την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ