Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα (pics)

Καταδρομική επίθεση με αντισηπτικό κόκκινου χρώματος πραγματοποιήθηκε στον χώρο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών. Στον αέρα η τύχη του δημοτικού συνδυασμού της ΧΑ στην Καλλιθέα.


Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα (pics) | to10.gr

Καταδρομική επίθεση με αντισηπτικό κόκκινου χρώματος πραγματοποιήθηκε στον χώρο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών στην Καλλιθέα. Οι άγνωστοι κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η τύχη του δημοτικού συνδυασμού να βρίσκεται στον αέρα.

Το υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη του συνδυασμού, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Εν τω μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να διχάσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, για να συγκαλύψουν την καταστροφή που φέρνουν στο ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, αργά το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα τεσσάρων ατόμων -τρεις άνδρες και μια γυναίκα-, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου και αιφνιδίασαν τον φύλακα. Του ζήτησαν να μην εμπλακεί λέγοντας του ότι δεν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό και συγκεκριμένα αντισηπτικό κόκκινου χρώματος και εν συνεχεία αποχώρησαν από το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι δράστες όμως είχαν προλάβει να εξαφανισθούν.

Μέχρι τις 2.30 τη νύχτα αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης συνέλεγαν στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και στελεχών του συνδυασμού.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο