Ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ στην Ηλεία: Ρομά τον απειλούσε με μαχαίρι – Πώς κατάφερε να γλιτώσει

Ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ στην Ηλεία: Ρομά τον απειλούσε με μαχαίρι – Πώς κατάφερε να γλιτώσει

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες όταν επιβιβάστηκε σε αυτό ο δράστης.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε εχθές ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια της ομηρίας του από έναν Ρομά, ο οποίος τον απειλούσε με μαχαίρι. Διατηρώντας την ψυχραιμία του, ο οδηγός κατάφερε ωστόσο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά του.

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω, με αρκετούς επιβάτες. Ο δράστης, που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο Επιτάλιο. Λίγο αργότερα, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό. Του ζήτησε να σταματήσει και ανάγκασε τους επιβάτες να κατέβουν, ενώ είπε στον οδηγό να τον πάει στην Καλαμάτα.

zaxaro2

 

Μόλις ενημερώθηκε, η αστυνομία άρχισε να ακολουθεί το λεωφορείο και έκανε σινιάλα στον οδηγό. Τότε εκείνος είπε στον Ρομά ότι έπρεπε να σταματήσει σε βενζινάδικο, καθώς δεν είχε καύσιμα. Ο δράστης της ομηρίας απαίτησε από τον οδηγό να μην βγει και να ζητήσει από τον πρατηριούχο και τα χρήματα από το ταμείο.
zaxaro3

Ομως, στο βενζινάδικο έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις. Αρχικά ο Ρομά απειλούσε τον οδηγό του λεωφορείου βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό του, προκειμένου να μην ανοίξει τις πόρτες.

Τελικά όμως ο δράστης επιχείρησε να βγει και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.

Ο οδηγός περιέγραψε στο site τα όσα συνέβησαν

Πηγή: www.protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ