O βίος και η πολιτεία της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ μέσα από βίντεο

O βίος και η πολιτεία της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ μέσα από βίντεο

«Μία υπόμνηση των όσων ζήσαμε μέσα από το αποψινό βίντεο της εκπομπής “Δεύτερη Ματιά”»… αυτό ήταν μήνυμα που έγραψαν στο Twitter οι συνάδελφοι της Κατερίνας Ακριβοπούλου δημοσιεύοντας το προπαγανδιστικό βίντεο που προκάλεσε σάλο.  Το μουσικό βίντεο «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μάλιστα επενδύθηκε με σκηνές από ταινία […]

«Μία υπόμνηση των όσων ζήσαμε μέσα από το αποψινό βίντεο της εκπομπής “Δεύτερη Ματιά”»… αυτό ήταν μήνυμα που έγραψαν στο Twitter οι συνάδελφοι της Κατερίνας Ακριβοπούλου δημοσιεύοντας το προπαγανδιστικό βίντεο που προκάλεσε σάλο.

 Το μουσικό βίντεο «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μάλιστα επενδύθηκε με σκηνές από ταινία κινουμένων σχεδίων κι ένα φορτωμένο κουρασμένο και υπομονετικό γαϊδουράκι δεν άργησε γρήγορα να πέσει στην αντίληψη των χρηστών του Διαδικτύου, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα στολίζοντας την ΕΡΤ και κυρίως την παρουσιάστρια  της εκπομπής και από τις «αξιότερες» φωνές εξύμνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια αυτό που έκανε τους χρήστες να γίνουν έξω φρενών είναι το γεγονός πως η ίδια εμφανίστηκε την επόμενη μέρα αμετανόητη απαντώντας με υφάκι σε όσους τόλμησαν να την ασκήσουν κριτική.

Η ανταπάντηση ήρθε άμεσα με μία σειρά από tweets που φρόντισαν να υπενθυμίσουν στην Κατερίνα Ακριβοπούλου πως δεν είναι η πρώτη φορά που πρώτον εκφράζει πολιτική άποψη αν και δημοσιογράφος, δεύτερον ασχολείται εμμονικά με την αξιωματική αντιπολίτευση και τρίτον λειτουργεί ως φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα πολλοί χρήστες αποφάσισαν να μην προβούν σε περαιτέρω σχόλια, μιας και το πρώτο κύμα «στολίσματος» ήταν αρκετό, αλλά να απαντήσουν στην Κατερίνα Ακριβοπούλου δημοσιεύοντας βίντεο με το ασταμάτητο όργιο προπαγάνδας στο οποίο έχει προβεί η ίδια ουκ ολίγες φορές.

Και μάλιστα οι χρήστες του Διαδικτύου τα θυμήθηκαν όλα…

  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που έκανε τον Παύλο Πολάκη να νιώθει σαν το σπίτι του στην εκπομπή της, επιτρέποντας του να μονολογεί επί δέκα ολόκληρα λεπτά.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που χαρακτήρισε ως ιστορική «πλάκα» το γεγονός ότι από το κάδρο των ηγετών του 2015 στην ΕΕ έμεινε μόνο η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που είχε αποκαλέσει τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες» επειδή είχαν αντιδράσει στην συμφωνία Τσίπρα και Ιερώνυμου, ζητώντας τους μετά συγγνώμη και προσθέτοντας πως για όλα έφταιγε ο πυρετός.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που μαζί με τον καλεσμένο της Νίκο Παππά έλεγε πως δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα με την υπόθεση Πετσίτη.
  • Και τέλος ήταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο καλεσμένος της που πρότειναν στην κυβέρνηση να κουνήσει το δάχτυλο στο Facebook επειδή «ταράζει τα νερά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ο καλεσμένος είχε την φαεινή ιδέα να προτείνει στο Facebook να κατεβάσει τους διακόπτες όπως έκανε και ο Ερντογάν, άποψη που η παρουσιάστρια βρήκε μάλλον ενδιαφέρουσα.

Φαίνεται λοιπόν πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Ακριβοπούλου ανέλαβε την σκυτάλη και το «έπαιξε» εκπρόσωπος της κυβέρνησης μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόραση (λειτουργώντας φυσικά με γνώμονα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και φυσικά έχοντας ως αρχή της την…αμεροληψία).

 

https://twitter.com/GOULIDAKHS/status/1138469534204092416

https://twitter.com/omadaalithias/status/1121307897072377857

https://twitter.com/KostasMantzaris/status/1125686109734879233

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ