Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Χαλκιδική – Φωτογραφίες και βίντεο-σοκ (vids, pics)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Χαλκιδική – Φωτογραφίες και βίντεο-σοκ (vids, pics)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε πριν από λίγο η ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής λόγω της φονικής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Βόρεια Ελλάδα. Σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους υπουργούς ο πρωθυπουργός, που έδωσε ήδη εντολή να μεταβεί στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε πριν από λίγο η ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής λόγω της φονικής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έχουν θέσει σε συναγερμό όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες τους οι οποίες κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βοηθήσουν εκατοντάδες πολίτες που καλούν σε βοήθεια.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι τον ενημερώνουν για την εξέλιξη του ακραίου καιρικού φαινομένου και τις προσπάθειες που καταβάλουν οι διασώστες, ενώ έχει ήδη δώσει εντολή προκειμένου κυβερνητικό κλιμάκιο να μεταβεί το ταχύτερο στην περιοχή.

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο αναμένεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Αποκλειστικά πλάνα από την θεομηνία που πλήττει τη Χαλκιδική και έχει σκορπίσει το θάνατο σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους σας μεταφέρει το One Channel.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχόσπιτο που παρέσυραν τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο ηλικιωμένοι, τσέχικης καταγωγής, που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, στη Σωζόπολη της Χαλκιδικής.

Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν

Δύο ακόμη άτομα, που διέμεναν στο τροχόσπιτο βρίσκονταν εκτός του οχήματος και τραυματίστηκαν.

Το μπουρίνι κράτησε 10 λεπτά, ωστόσο, ήταν αρκετά για να στοιχίσουν τη ζωή σε έξι ανθρώπους στη Χαλκιδική. 

 ΠΗΓΗ: IN.GR, ONETV.GR

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ