Ο κακός χαμός στην παρέλαση με τα κορίτσια και τους… Monty Python. Τι έγινε;

Ο κακός χαμός στην παρέλαση με τα κορίτσια και τους… Monty Python. Τι έγινε;

Ένα γκρουπ κοριτσιών εισέβαλε στην μαθητική παρέλαση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και με τον τρόπο της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. (VIDEO)

Η εισβολή μιας ομάδας κοριτσιών και ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει προκαλέσει σάλο.

Το γκρουπ των κοριτσιών παρέλασε με κινήσεις… Monty Python και έχει εξελιχτεί σε θέμα συζήτησης στα social media. Το κύριο ερώτημα είναι από που παρείσφρησαν στην παρέλαση και αν αποσκοπούσαν κάπου ή απλώς ήθελαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

Όπως είναι φυσιολογικό, σε τέτοιες περιπτώσεις, κυκλοφορούν διάφορες απόψεις… Είτε υπέρ, είτε κατά… Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος  Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας.

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του «fx-news»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ