Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΗΠΑ: Συγκλονίζει νοσοκόμα που παραιτείται και ξεσπά σε λυγμούς – «Φοβάμαι…»

Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της

ΗΠΑ: Συγκλονίζει νοσοκόμα που παραιτείται και ξεσπά σε λυγμούς – «Φοβάμαι…» | to10.gr

Στη μία όψη του νομίσματος βρίσκεται ο ηρωισμός των νοσηλευτών, στην άλλη ο τρόμος και η δικαιολογημένη ανασφάλεια. Πόσω, μάλλον, όταν οι μάσκες λείπουν και τα προστατευτικά μέσα είναι υπό εξαφάνιση. Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παραιτήθηκα από την δουλειά μου σήμερα. Πήγα στην δουλειά και μου ανέθεσαν έναν ασθενή με Covid-19 και είδα ότι η μονάδα μου είχε μετατραπεί σε μονάδα αναφοράς κρουσμάτων κοροναϊού. Καμία από τις νοσοκόμες δεν φορούσε μάσκες, ούτε καν χειρουργικές μάσκες στους διαδρόμους όπου έδιναν αναφορά ο ένας στον άλλον. Είπα στον διευθυντή ότι είχα την δική μου μάσκα», αναφέρει κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα.

Δείτε επίσης: Χάρτης ήχων δείχνει πώς ο ιός άλλαξε τις πόλεις λόγω κοροναϊού
«Είπα στον διευθυντή ότι καταλαβαίνω ότι έχουμε ελλείψεις αλλά αφήστε με να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αφήστε με να αισθάνομαι ασφαλής. Έχω οικογένεια στην οποία θα πρέπει να γυρίσω πίσω. Και όπως φαίνεται τα πράγματα δεν θα καλυτερέψουν. Η Αμερική δεν είναι προετοιμασμένη. Οι νοσοκόμες δεν προστατεύονται», κατέληξε η ίδια.