Κορωνοϊός: Άνοδος σοκ με 600 νέα θύματα στην Βραζιλία

Κορωνοϊός: Άνοδος σοκ με 600 νέα θύματα στην Βραζιλία

Σοκαριστική άνοδος των νεκρών από κορωνοϊό στη Βραζιλία.

Στη Βραζιλία καταγράφηκε νέο θλιβερό ρεκόρ θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις αρχές, αναφέρθηκαν 600 θάνατοι σε ένα 24ωρο και 6.935 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Ετσι, ο απολογισμός ως τώρα καταγράφει 7.921 θάνατους επί συνόλου 114.715 κρουσμάτων. Η χώρα έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα στη Λατινική Αμερική.

Οι θάνατοι που αναφέρθηκαν αυξήθηκαν κατά περίπου 8,2% χθες σε σύγκριση με τη Δευτέρα και τα κρούσματα κατά 6,4%. Οι πολιτείες με τα περισσότερο κρούσματα είναι η Σαν Πάουλου, η Ρίο ντε Ζανέιρο και η Σεαρά. Στην πρωτεύουσα αυτής της τελευταίας πολιτείας, τη Φορταλέζα, θα επιβληθεί απόλυτο lockdown την Παρασκευή.

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα θύματα και στο Μεξικό

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε επίσης ότι το προηγούμενο 24ωρο του αναφέρθηκαν 236 νέοι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς και 1.120 νέα κρούσματα. Ο απολογισμός της πανδημίας έφθασε έτσι τους 2.507 θανάτους επί συνόλου 26.025 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης.

Την ίδια ώρα στο Περού, τα κρούσματα ξεπέρασαν χθες τα 50.000, με την κυβέρνηση να δυσκολεύεται να επιβραδύνει την πανδημία, καθώς ο κόσμος έχει τηρήσει στο ελάχιστο τα μέτρα για το lockdown.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ