Επίθεση με βιτριόλι: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για μυστηριώδη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για μυστηριώδη γυναίκα

Ένας καταστηματάρχης της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα, ανέφερε πως λίγες στιγμές μετά τις κραυγές για βοήθεια της άτυχης Ιωάννας, σταμάτησε μια γυναίκα που απομακρυνόταν από το σημείο.

Νέα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, την ώρα που νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ANT1, ένας καταστηματάρχης της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση, ανέφερε ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά τις αγωνιώδεις κραυγές για βοήθεια από την 34χρονη, εντόπισε μια μυστηριώδη γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα» τόνισε ο μάρτυρας.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει ξανά, παρ’ όλο που φορούσε μάσκα. «Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» πρόσθεσε ο καταστηματάρχης.

Νέα έρευνα για ύποπτη γυναίκα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει επίσης μια νέα μαρτυρία για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης Ιωάννας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, πρόκειται για μια ύποπτη γυναίκα, η οποία έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι, ενώ ο συνεργάτης της Ιωάννας την είχε χαρακτηρίσει ως «ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά».

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως εξέτασαν το συγκεκριμένο πρόσωπο και πως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η ύποπτη επικαλέστηκε ως άλλοθι την παρουσία της σε δημόσια υπηρεσία στην οδό Κατεχάκη την ώρα του συμβάντος. Μένει να ερευνηθεί αν στη συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί κλειστό κύκλωμα καταγραφής που θα αποδεικνύει ότι το άλλοθί της είναι πραγματικό.

Αναζητούν οπτικό υλικό

Επιπλέον στοιχεία από κάμερες ασφαλείας της περιοχής γύρω από την εταιρεία που εργάζεται η 34χρονη αναζητούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.

Για το λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν με αγωνία να βρεθεί ένα «καθαρό» πλάνο της δράστιδος, προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Το στοιχείο «κλειδί» στις έρευνες αναμένεται να είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου της σύλληψη της.

Οι αρχές στο σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν όχι μόνο τις κινήσεις αλλά και τις συνομιλίες των ατόμων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Μυστήριο με την προμήθεια του καυστικού υγρού

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Έμποροι και χημικοί υπογραμμίζουν ότι η πώλησή του γίνεται μόνο με την προσκόμιση στοιχείων τιμολογίου, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δράστιδα να βρήκε το βιτριόλι εξαπατώντας κάποιον.

Ο καθημερινός Γολγοθάς της Ιωάννας

Η 34χρονη παραμένει στο Θριάσιο και προσπαθεί να αναρρώσει από την τελευταία χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Όπως εξομολογούνται οι γιατροί της, το οξύ συνεχίζει να καίει ακόμα το πρόσωπό της και οι πόνοι που αισθάνεται είναι αφόρητοι.

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και τα δύσκολα δεν έχουν περάσει. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι τα χειρουργεία θα συνεχιστούν μέχρι το 2022 και όπως της έχουν πει από την πρώτη στιγμή, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα την αφήσει να ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη που έζησε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ