Επίθεση με βιτριόλι: Άλλη η φυσική, άλλη η ηθική αυτουργός – Το τηλεφώνημα «κλειδί»

Επίθεση με βιτριόλι: Άλλη η φυσική, άλλη η ηθική αυτουργός – Το τηλεφώνημα «κλειδί»

Μεγάλης σημασίας είναι η ανάλυση της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι προκειμένου να πραγματοποιήσει τις κλήσεις της, με την αστυνομία να καταλήγει στο συμπέρασμα, μετά την εξέταση διάφορων άλλοθι και μετά από έρευνες, ότι είναι διαφορετική η ηθική από τη φυσική αυτουργό.

Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προσβλέπει πλέον η αστυνομία για να εξιχνιάσει την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη στην Καλλιθέα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το vima.gr, σημαντικό στοιχείο θεωρείται ο εντοπισμός μιας κλήσης από καρτοτηλέφωνο προς εταιρεία ταξί, προκειμένου να μεταβεί και να αποχωρήσει από το σημείο της επίθεσης η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι.

Με στοχευμένες ερωτήσεις και επίδειξη φωτογραφιών, οι αστυνομικοί κατά τις επισκέψεις τους στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται το θύμα, προσπαθούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη ή που μπορεί να έδωσε την εντολή σε άλλο πρόσωπο.

«Κλειδί» μια κλήση από τηλεκάρτα
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», μια κλήση από καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ με τηλεκάρτα, προς εταιρεία ταξί, προκειμένου να μεταβεί και να αποχωρήσει από το σημείο της επίθεσης η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι, είναι τελικώς το βασικό στοιχείο της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δραματικής επίθεσης σε βάρος της 34χρονης.

Οι αρχές προσπαθούν να συνδυάσουν υλικό από κάμερες, από κλήσεις κινητής τηλεφωνίας, από τη μαρτυρία του οδηγού του ταξί που μετέφερε την δράστιδα, προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητά της.

Άλλη η ηθική, άλλη η φυσική αυτουργός
Μεγάλης σημασίας είναι η ανάλυση της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η δράστις προκειμένου να πραγματοποιήσει τις κλήσεις της, με την αστυνομία να καταλήγει στο συμπέρασμα, μετά την εξέταση διάφορων άλλοθι και μετά από έρευνες, ότι είναι διαφορετική η ηθική από τη φυσική αυτουργό.

Με απλά λόγια, έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι, προκειμένου η ίδια να έχει ακλόνητο άλλοθι και το άτομο που εκτέλεσε την εντολή να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα.

Η γυναίκα που θεωρείται αυτήν τη στιγμή βασική ύποπτη φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με την 33χρονη.

Ελέγχονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Παράλληλα εξετάζονται διεξοδικά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν και τα όσα υποστήριξε στην κατάθεση του ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορα σενάρια ως προς τα κίνητρα της επίθεσης ενώ εξετάζουν προσεκτικά και τα άλλοθι που έχουν προβάλει τα άτομα που περιλαμβάνονται στον κύκλο των υπόπτων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ