Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για τη σύλληψη της μαυροντυμένης γυναίκας

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για τη σύλληψη της μαυροντυμένης γυναίκας

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές ημέρες, καθώς οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και τις κατέστρεψε το πρόσωπο με το οξύ.

Οδηγός των ερευνών τους είναι η εικόνα που έχουν από κάμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την οδό Ακαδημίας, αλλά και τα στοιχεία από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Το επόμενο 24ωρο θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο. Με «λεπτούς» χειρισμούς οι άνδρες της Ασφάλειας θα επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τη νούμερο ένα ύποπτη και να της περάσουν χειροπέδες.

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το βιτριόλι σχολίασε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η δράστης της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερα στην οδό Ακαδημίας. Αν και η εικόνα είναι από ψηλά, υπάρχει γωνία όπου διακρίνεται το πρόσωπό της. Είναι όμως δύσκολο να ταυτοποιηθεί, καθώς η γυναίκα φαίνεται να είναι μεταμφιεσμένη.

Ο κ. Καλλιακμάνης είναι αισιόδοξος ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι όλα τα στοιχεία ερευνώνται μέχρι να δέσει η δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, μπορεί αρχικά η δράστις να τηλεφώνησε από σταθερό τηλέφωνο στην εταιρεία ταξί, δύο μέρες πριν την επίθεση για να μην εντοπιστεί μέσω κινητού, όμως τελικά χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο, όταν μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα της στα γραφεία της Ιωάννας στην Καλλιθέα, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, ζήτησε από την οδηγό ταξί τον επαγγελματικό της αριθμό ώστε και στην επόμενη κούρσα να σιγουρέψει ότι οδηγός θα είναι το ίδιο άτομο.

Από την κλήση που έκανε η δράστις στην οδηγό ταξί την μέρα της επίθεσης, η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να αποκτήσει και το δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της να είναι ίδια.

Οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών, όπως αναφέρει το Star, φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά των αρχών, είναι βέβαιο ότι η δράστις κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο. Όμως οι έρευνες δε σταματούν και συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις πρόσωπα «κλειδιά».

Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχει πλέον την δυνατότητα να γνωρίζει τα σημεία που πέρασε η μυστηριώδης γυναίκα και προσπαθεί αναλύοντας τις σαρώσεις των στιγμάτων του απενεργοποημένου κινητού να την  εντοπίσει στα συγκεκριμένα σημεία.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ