Επίθεση με βιτριόλι: Το άγνωστο παρασκήνιο των ερευνών και το μοιραίο λάθος της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Το άγνωστο παρασκήνιο των ερευνών και το μοιραίο λάθος της 35χρονης

Το άγνωστο παρασκήνιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ποιος είναι ο 40χρονος – πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση

Μία κλήση που έκανε η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι σε Ασιάτη κηπουρό για ένα θέμα ανθοκομικής, με την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ραδιοταξί (σ.σ. για να μεταβεί στο σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα), ήταν αυτή που έλυσε για τους αστυνομικούς τον γρίφο με τον σοβαρό τραυματισμό της 34χρονης λογίστριας από ρίψη καυστικού υγρού το πρωί της 20ης Μαΐου στη λεωφόρο Θησέως.

Το μοιραίο αυτό σφάλμα οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην ταυτότητα της 35χρονης, αφού οι αστυνομικοί που ανέλυσαν την τηλεκάρτα του ΟΤΕ  εντόπισαν τον αλλοδαπό -κατάγεται από το Μπαγκλαντές- αποδέκτη του τηλεφώνου της.

Το έργο της  ΕΛΑΣ διευκολύνθηκε περαιτέρω από το γεγονός ότι η 35χρονη κάλεσε εκ νέου τον αλλοδαπό τεχνικό -αφού αρχικά δεν είχε βρει τον ίδιο στο τηλέφωνο αλλά  κάποιον ομοεθνή φίλο του- από το ίδιο το κινητό της τηλέφωνο. Έδωσε έτσι στους αστυνομικούς την δυνατότητα να πληροφορηθούν τα στοιχεία της, το προφίλ της στο Facebook, το στίγμα του κινητού της, το κρίσιμο διήμερο που προχώρησε στην επίθεση στην Καλλιθέα κλπ.

Παρέχοντας πλήθος στοιχείων… μέσω του Ασιάτη κηπουρού για τη λύση του πολυσυζητημένου γρίφου. Αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή φερόμενη ως δράστις αντιθέτως με την εικόνα που είχε δημιουργηθεί, προχώρησε σε σωρεία σφαλμάτων στον σχεδιασμό της επίθεσης της.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες ο 40χρονος άντρας που αποτέλεσε σημείο τριβής  -λόγω αναρτήσεων στο Facebook- για την 35χρονη γυναίκα με  το βιτριόλι και της άτυχης, ανυποψίαστης 34χρονης φέρεται να εργάζεται σε αθλητικό διαδικτυακό τόπο και να μην είχε επαφή με τον νομικό χώρο όπως εκτιμήθηκε αρχικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ