Ο Χάρι Κέιν είναι ξανά εδώ… (vid)

Ο Χάρι Κέιν είναι ξανά εδώ… (vid)

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε επτά τέρματα σε διάστημα τριών ημέρων με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας και έδειξε πως βρίσκει ξανά τον παλιό του καλό εαυτό.

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποίησε μια ονειρική εμφάνιση την χθεσινή βραδιά με τη φανέλα των «τριών λιονταριών», καθώς μετά την Αλβανία(3) φόρτωσε και την εστία του Σαν Μαρίνο(4), σε ένα τριήμερο που θα μείνει χαραγμένο στη καριέρα του υψηλόσωμου φορ της Τότεναμ.  

Ο 28χρονος φορ κατάφερε να πετύχει μέσα σε διάστημα 15 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα τέρματα φτάνοντας έτσι τα 16 μέσα στο 2021, κάτι που τον φέρνει στη κορυφή των σκόρερ της Αγγλίας σε ένα ημερολογιακό έτος, αφού κανείς άλλος στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει να φτάσει τον συγκεκριμένο αριθμό με τους Χίλστον και Ντίν το 1908 και το 1927 αντίστοιχα να σταματούν στα 12. 

Όμως τα παράσημα που συνέλεξε ο Κέιν από τη χθεσινή βραδιά δεν σταματάνε εκεί, καθώς ο φορ των σπιρουνιών έφτασε τον Γκάρι Λίνεκερ στους σκόρερ των Άγγλων στην ιστορία τους, με 48 γκολ. Πλέον θέλει ακόμη ένα για να φτάσει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, και άλλα πέντε για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της Αγγλίας.  

Και αν τα πράγματα κυλάνε ιδανικά για τον Χάρι Κέιν το τελευταίο διάστημα, κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε στην αρχή της χρονιάς. Ο φορ της Τότεναμ βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από τα «σπιρούνια», ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει στο ρόστερ έπειτα και από την επιμονή του ιδιοκτήτη Ντάνιελ Λίβι, πάρα τις όποιες προθέσεις της Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει.  

Το άσχημο ξεκίνημα 

Ο Άγγλος φορ επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ στις 17 Αυγούστου, μετά από τη μίνι «επανάσταση» του ώστε να πιέσει για την μεταγραφή του στους «πολίτες», με την αποχή του από τις προπονήσεις να είναι εμφανές ότι τον είχαν επηρεάσει. Ο 28χρονος στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν σκιά του εαυτού του. Έπειτα από τέσσερα παιχνίδια στα οποία είχε δώσει το «παρών» στη Premier League είχε μείνει δίχως τέρμα, ενώ δεν είχε φτιάξει κανένα τέρμα για τους συμπαίκτες του.  

Μοναδικό παιχνίδι στο οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του ήταν τα δύο του πρώτα τέρματα στη σεζόν απέναντι στη Πάσος Φερέιρα  στο οποίο πέτυχε και τα πρώτα του τέρματα στη σεζόν , για να προκριθεί η Τότεναμ στους ομίλους του UEFA Conference League.  

Με το εθνόσημο μεταμορφώνεται  

Μπορεί με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν να είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ του έχοντας απολογισμό μονάχα ένα τέρμα σε δέκα εμφανίσεις στην Premier, ωστόσο ο Χάρι Κέιν με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας εκπέμπει αυτοπεποίθηση σκοράρει και θυμίζει σε όλους τον γνωστό «killer» που δεσπόζει όλα αυτά τα χρόνια στα αγγλικά γήπεδα.  

Άλλωστε τα δώδεκα τέρματα σε οκτώ αγώνες σε αυτήν την προκριματική φάση είναι αδιάψευστος μάρτυρας, με τον επιθετικό της Τότεναμ να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές για τους Άγγλους στον δρόμο προς το Κατάρ. 

Ο ερχομός του Κόντε, και η αγωνιστική άνοδος του Κέιν 

Ο Αντόνιο Κόντε είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο νέος τεχνικός των Λονδρέζων αντικαθιστώντας τον Νούνο Εσπίριτο.  

Σίγουρα ο ερχομός του Ιταλού τεχνικού έχει αποπνεύσει άλλο αέρα στο στρατόπεδο της Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να θέλουν να ανακάμψουν και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.  

Φυσικά για να πετύχουν τους στόχους του χρειάζονται την βοήθεια του μόνιμου σκόρερ και ηγέτης τους Χάρι Κέιν ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε στραβά την σεζόν, ωστόσο οι τελευταίες του εξαιρετικές εμφανίσεις με το εθνόσημο γεμίζουν αισιοδοξία τόσο τον ίδιο όσο και τον Αντόνιο Κόντε ενόψει της συνέχειας. 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ