Γ. Ερνανγκόμεθ: «Σπουδαία η Ελλάδα»

Γ. Ερνανγκόμεθ: «Σπουδαία η Ελλάδα»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας και μέσω αυτής τόνισε ότι το φετινό Eurobasket θα είναι πολύ δύσκολο για την Ισπανία.

Στην δυσκολία του φετινού Eurobasket μετά την φιλική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα επεσήμανε με δηλώσεις του ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ταυτόχρονα μέσω των φιλικών της αναμετρήσεων θεωρεί πως η Ισπανία θα γίνει καλύτερη ομάδα και οι παίκτες θα προσαρμοστούν στο παιχνίδι του καθενός.

Διαβάστε επίσης: Καν’ το όπως ο Λεμπρόν: Γιατί ο Ντουράντ θέλει να… επιβάλλει μέχρι και προπονητή

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν μία αναμέτρηση που καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η διοργάνωση του Eurobasket απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ελλάδα. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε».

«Είμαι περήφανος για το πως η ομάδα μας προσαρμόστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο κομμάτι της αθλητικότητας. Χάρηκα με αυτό. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είναι ακόμα νωρίς. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο των αγώνων».

«Πραγματικά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι ένα άλλο τεστ, μία άλλη πρόκληση. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρέπει να προσθέτουμε διαρκώς στοιχεία στο παιχνίδι μας, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του καθενός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ