Ο Χέρμπερτ δεν είναι… Ποτσέκο: «Ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα ο Σρέντερ, δε θα του αρέσει το όριο»

Ο Χέρμπερτ δεν είναι… Ποτσέκο: «Ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα ο Σρέντερ, δε θα του αρέσει το όριο»

Χαρούμενος ο Γκόρντον Χέρμπερτ, μίλησε για τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας και την... πλάκα με τον Ντένις Σρέντερ.

Ακρως πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Γερμανίας μετά και τη νίκη επί της Ελλάδας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη στιχομυθία που είχε με τον Ντένις Σρέντερ για την… πιστωτική του κάρτα.

Διαβάστε επίσης: «Φουντώνουν» οι φήμες για μεταγραφή στην ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φερνάντες

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Γερμανών:

«Επιθετικά πήγαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά όμως ήταν κλειδί η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στα πρώτα του 15 λεπτά, που παίξαμε εξαιρετικά και ελέγξαμε τον ρυθμό.

Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, αλλά οι παίκτες μου ήταν σε αποστολή σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε για το γερμανικό μπάσκετ, το πώς απέδωσε αυτή η ομάδα στην έδρα μας. Ο κόσμος μπορεί να συσχετιστεί και αποκτούμε ταυτότητα.

Έχουμε ακόμη δύο ματς, στόχος μας είναι ένα μετάλλιο και όταν το έλεγα πριν λίγο καιρό με θεωρούσαν τρελό. Τώρα θα το απολαύσουμε και μετά θα σκεφτούμε την Ισπανία. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δώσω την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες. Ο Σρέντερ τη ζήτησε, αλλά του είπα έχω πάρει τρία διαζύγια, δεν θα σου αρέσει το πιστωτικό όριο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ