Υπέγραψε με την Μακάμπι πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Υπέγραψε με την Μακάμπι πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Ενίσχυση για την Μακάμπι ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Λαού να έχει ήδη συμφωνήσει με παίκτη που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στην ΑΕΚ!

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στην τελική της ευθεία και η Μακάμπι να δίνει μάχη με τη Μονακό για να περάσει στο Final 4 της Euroleague, ωστόσο οι Ισραηλινοί δεν άφησαν τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτο και ανακοίνωσαν ήδη μια μεταγραφή.

Πρόκειται για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα, που φέτος αγωνίστηκε στην Τουρκία και στο BCL. ο 29χρονος Κολομβιανός διεθνής γκαρντ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από το περσινό πέρασμά του στην Ελλάδα, ενώ και στην Τουρκία μετά από ένα κακό διάστημα στη Γαλατάσαραϊ, στην Καρσίγιακα… πετάει.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάμπαρντ στην Επίδαυρο, σε σκηνοθεσία Τοντ Μπόελι

Στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχει 18 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ενώ στο BCL είναι εξίσου αποδοτικός με 15.8 πόντους, 3.8 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Όπως αναφέρει το Walla Sport, με τους Μπράουν, Μπόλντουϊν και Ντι Μπαρτολομέο δεμένους και για την επόμενη σεζόν, ο Ανγκόλα προορίζεται για να πάρει τη θέση του Νταρούν Χίλιαρντ, του Αμερικανού που δεν έδωσε όσα περίμεναν στην ομάδα του Λαού την τρέχουσα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ