Ολυμπιακός: Ο Θάνος Νίκλας συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών

Ολυμπιακός: Ο Θάνος Νίκλας συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τεχνικό της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Θάνο Νίκλα, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Θάνος Νίκλας θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» των «ερυθρολεύκων» στα τέλη Δεκεμβρίου και οδήγησε την ομάδα του ως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης: Τα σενάρια που στέλνουν Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ απευθείας σε ευρωπαϊκό όμιλο – Γιατί θέλουν να το πάρει η Γιουβέντους (pic)

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση του Θάνου Νίκλα στο olympiacossfp.gr:

«Η φετινή χρονιά έκλεισε ιδανικά για την ομάδα μας, με τη κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Αυτό θα αποτελέσει αφετηρία για νέες επιτυχίες στο μέλλον και τίτλους, όπως αρμόζει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη στην ομάδα και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θα δουλέψω πολύ σκληρά, για να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά και να ανταποκριθώ στα ιδανικά του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ