Τσιτσιπάς: «Ήταν μια γλυκιά νίκη στο τέλος»

Τσιτσιπάς: «Ήταν μια γλυκιά νίκη στο τέλος»

Ικανοποιημένος από την απόδοσή του κόντρα στον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας, με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοσή του κόντρα στον Ολλανδό.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε αίμα του Μιχάλη Κατσουρή σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν

Όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

«Δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά ήταν εξαιρετικός ο τρόπος που ολοκλήρωσα τον αγώνα. Παρά το γρήγορο μπρέικ, κατάφερα να βρω τον δρόμο στο τέλος. Ένιωθα ότι κάθε πόντος ήταν μάχη, κάθε γκέιμ ήταν ευκαιρία για να κάνω κάτι. Προσπάθησα να διατηρήσω τη σταθερότητα και να δουλέψω για τη νίκη.

Σίγουρα, πρέπει να είμαι πάντα εκεί απέναντι σε όλους. Το επίπεδο είναι υψηλό και είναι σημαντικό που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο σήμερα. Δεν ήταν εύκολο απέναντι σε έναν παίκτη που μπορεί να βγάλει μεγάλα χτυπήματα σε μια επιφάνεια σαν αυτή. Σερβίρει και καλά, οπότε έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος. Ήταν μια γλυκιά νίκη στο τέλος».

Για την ατμόσφαιρα; «Είναι εξαιρετική, σας ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω μπροστά σε κοινό όπως αυτό. Ελπίζω να έχουμε πολλές στιγμές, πολλά ματς σε αυτό το γήπεδο και να παιχτεί όμορφο τένις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ