Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 2-1

Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 2-1

Με γκολ του Ταλέντο στο 90’ η Καλλιθέα πήρε την πρώτη της νίκη στη Football League, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιγιάλειου.

Την πρώτη της νίκη στην φετινή Football League πανηγυρίζει η Καλλιθέα. Με γκολ του Ταλέντο στο 90’, η ομάδα του Μαρσέλο Τροίζι επικράτησε με 2-1 του Παναιγιάλειου στο Γ. Λαμπράκης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Σμυρλή. Οι παίκτες της Καλλιθέας πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 58’ με το σουτ του Ταλέντο να αποκρούεται από τον Αθανασίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν μετά από αυτή τη φάση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68’ με τον Κόκκορη που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Τροίζι ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και κατάφεραν με σουτ του Ταλέντο στο 90’ να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα (2-1).

Καλλιθέα (Μ. Τροίζι): Κουτογλίδης, Παπαγγελής, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Μήλιος (76′ Γκέτσι), Καντέ, Μάκο (56′ Χοτζάλι), Ταλέντο, Σμυρλής (76′ Ξόμπλιος).

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Αθανασίου, Βλάχος, Στίκας, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Τσερκέζος (85′ λ.τ Ρέλλας), Κασναφέρης, Αρναρέλλης, Μπρους (61′ Σταματής), Σκαρτσίλας (55′ Κόκκορης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ