«Σε ευχαριστούμε Λίο που μας έκανες να νιώσουμε αυτό που χρειαζόμασταν στην Αργεντινή» (vid)

«Σε ευχαριστούμε Λίο που μας έκανες να νιώσουμε αυτό που χρειαζόμασταν στην Αργεντινή» (vid)

Το εκπληκτικό βίντεο της Ομοσπονδίας της Αργεντινής μέσω του οποίου αποτυπώνονται όσα νιώθει ο απλός κόσμος για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του που οδήγησαν την εθνική ομάδα στην κορυφή της Νοτίου Αμερικής.

Έπρεπε να περιμένει 28 ολόκληρα χρόνια η Αργεντινή για να επιστρέψει στην κορυφή της Νοτίου Αμερικής, χάρη στο 1-0 επί της Βραζιλίας στο Μαρακανά.

Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, στην Αργεντινή επικράτησε πανδαιμόνιο με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα στους δρόμους τη μεγάλη επιτυχία.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου της χώρας, έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο με το οποίο εκφράζει τα συναισθήματα ολόκληρου του λαού προς την Εθνική ομάδα ενώ ευχαριστεί ξεχωριστά τον Λιονέλ Μέσι για τη χαρά που έδωσε στους Αργεντινούς.

«Νιώθω διαφορετικά, ευλογημένος… Ω Θεέ μου, νιώθω υπερήφανος, νιώθω ότι τώρα μπορώ, νιώθω ισχυρός. Τώρα νιώθω αναγνώριση, σεβασμό, ζωντάνια. Νιώθω όπως δεν ένιωθα για πολύ καιρό. Σε ευχαριστούμε Λίο που μας έκανες να νιώσουμε αυτό που χρειαζόμασταν στην Αργεντινή. Είμαστε Πρωταθλητές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Απολαύστε το:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ