Τρία αστέρια και 12 γκολ, μέσα σε 24 ώρες (vids)

Τρία αστέρια και 12 γκολ, μέσα σε 24 ώρες (vids)

Μοχάμεντ Σαλάχ, Μάουρο Ικάρντι και Κριστιάνο Ρονάλντο σόκαραν την ποδοσφαιρική Ευρώπη, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων με τις ομάδες τους μέσα σε 24 ώρες!

Ο αγαπημένος «Μο» των οπαδών της Λίβερπουλ ήταν για άλλη μια φορά χάρμα ιδέσθαι. Σε ένα ματς που έγινε εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης, ο Αιγύπτιος χάρισε στους φίλους των Κόκκινων άλλη μια μεγάλη ποδοσφαιρική παράσταση πετυχαίνοντας 4 γκολ στον άτυχο Ορέστη Καρνέζη, στη εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Γουότφορντ.

 

Στην Ιταλία ο Μάουρο Ικάρντι οδήγησε την Ίντερ σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια με 5-0. Ο αρχηγός των νερατζούρι, μπροστά στο κοινό του Λουίτζι Φεράρις μέσα σε 21’ αγωνιστικά λεπτά πέτυχε και αυτός καρέ σε γκολ και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην Ίντερ, στην προσπάθεια της να τερματίσει στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας της Serie A.

 

 

Τους δύο παίκτες μιμήθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει επανέλθει για τα καλά, στα γνωστά του στάνταρ σκοραρίσματος μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Στο… φεστιβάλ των γκολ που στήθηκε λοιπόν στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το απίστευτο 6-3 την Ζιρόνα, με τον CR7 να ανοίγει και να κλείνει το σκορ, πετυχαίνοντας συνολικά τέσσερα τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ