Μπουκάλι μπύρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του Μεδίνα (vid)

Μπουκάλι μπύρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του Μεδίνα (vid)

Από ένα άσχημο γεγονός στιγματίστηκε ο τελικός του MLS ανάμεσα στο Πόρτλαντ και την Νιου Γιορκ Σίτι, καθώς ο Χεσούς Μεδίνα δέχτηκε ένα κουτί μπύρας στο κεφάλι.

Το βράδυ του Σαββάτου (11/12), στον τελικό του MLS, η Νιου Γιορκ Σίτι επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια) του Πόρτλαντ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Αμερικής.

Ωστόσο, ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα θλιβερό περιστατικό, καθώς στο 41ο λεπτό, τη στιγμή που στην Νιου Γιορκ Σίτι πανηγύριζαν το γκολ του Καστεγιάνος, ένας οπαδός που βρισκόταν στις κερκίδες πέταξε ένα κουτί μπύρας, το οποίο βρήκε στο κεφάλι του Χεσούς Μεδίνα.

Αμέσως, ο Παραγουανός έπεσε στο έδαφος, φωνάζοντας από τον πόνο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί προσωρινά. Μετά από λίγο και αφού πιάστηκε ο δράστης και απομακρύνθηκε από το Providence Park, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι από την μεριά της η ομάδα του Πόρτλαντ καταδίκασε αμέσως αυτή την ενέργεια.

«Ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αποκλείστηκε από το Providence Park. Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ