Όταν ο Κόμπι έβαλε 55 πόντους λόγω… Τζόρνταν (vid)

Όταν ο Κόμπι έβαλε 55 πόντους λόγω… Τζόρνταν (vid)

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας θυμήθηκε κι άλλη ιστορία με τον Τζόρνταν και συγκεκριμένα μια ατάκα του στον Κόμπι που τον... βοήθησε να βάλει 55 πόντους στο τελευταίο μεταξύ τους ματς.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας είπε να κάνει μια «βουτιά» στο παρελθόν και να μιλήσει για άγνωστες ιστορίες του Μάικλ Τζόρνταν, από την εποχή των Γουίζαρντς.

Μετά από αυτήν της επιταγής 10 εκατ. δολαρίων που πέταξε ο «Air» ακολούθησε άλλη μία, αυτή τη φορά με μια ατάκα που έμελλε να του «γυρίσει μπούμερανγκ».

Ο πρώην παίκτης των Μπουλς ήταν ανίκητος στα mind games και έκανε μια προσβολή στον νεαρό. «Θα φορέσεις αυτά τα παπούτσια, αλλά δε θα τα γεμίσεις», θέλοντας να δείξει την ανωτερότητά του. Mόνο που δεν πήγε όπως πρίμενε, αντίθετα ήρθε να τον «στοιχειώσει» στην τελευταία μεταξύ τους μονομαχία.

Αναλυτικά η ιστορία, όπως την μετέφερε ο Αρίνας:

«Εκείνη την εποχή ο Κόμπι δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Για δύο εβδομάδες ο Κόμπι ήταν σαν μουγγός. Δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του, σε κανέναν, ήταν τόσο συγκεντρωμένος.

Πήγαινε στην προπόνηση και έκανε τα πάντα έντονα. Οι συμπαίκτες του αναρωτιόντουσαν αν ήταν έξαλλος μαζί τους και αν του έκαναν κάτι. Τότε ήταν που ο Φιλ (σ.σ.: Τζάκσον) τους είπε την ατάκα του Τζόρνταν… Και αυτό είναι το ματς που ο Κόμπι έβαλε 55 πόντους.»

Θυμηθείτε εδώ την επική εμφάνιση του Κόμπι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ