Ο Ρονάλντο έχει γλιτώσει τρεις κόκκινες ως τώρα (vids)

Ο Ρονάλντο έχει γλιτώσει τρεις κόκκινες ως τώρα (vids)

Δεν είναι σπάνιο να έχουν οι μεγάλοι σταρ μια ποδοσφαιρική εύνοια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρκετή παραπάνω, γλιτώνοντας τρεις κόκκινες κάρτες ως τώρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί τα μίντια με τις επιδόσεις του στα γήπεδα, όμως υπάρχουν φορές που δέχεται έντονη κριτική, καθώς οι αντιδράσεις του στον αγωνιστικό χώρο ξεπερνούν τα όρια, με μερικές εξ αυτών να είναι και καταφανώς αντιαθλητικές, όμως τυγχάνει μεγάλης ασυλίας από τους διαιτητές.

Γκρεμίσματα παικτών, κλωτσιές σε πεσμένο αντίπαλο, έντονες διαμαρτυρίες, απ’ όλα έχει κάνει φέτος γλιτώνοντας τουλάχιστον τρεις κόκκινες κάρτες.

Το γκρέμισμα στον Φρέιζερ

Απέναντι στη Νιούκαστλ ο Πορτογάλος είδε την μπάλα κι έτρεξε με φόρα να τη διώξει, όμως ο Φρέιζερ έφτασε πρώτος από πλευράς φιλοξενούμενων. Φυσικά αυτό δεν τον σταμάτησε και τον εκσφενδόνισε στο χορτάρι, με ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Ο διαιτητής όμως είχε άλλη άποψη, δείχνοντας του μόνο την κίτρινη κάρτα. Οι χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται τι πρέπει να συμβεί για να αντικρίσει την κόκκινη, παίζοντας τόσο επικίνδυνα.

Η κλωτσιά εκνευρισμού στον πεσμένο Κέρτις Τζόουνς

Τον Οκτώβρη η Λίβερπουλ «φιλοδώρησε» τη Γιουνάιτεντ με πέντε γκολ στο Ολντ Τράφορντ και το κλίμα είχε στραβώσει, πριν καλά καλά τελειώσει ο αγώνας.

Με το σκορ στο 3-0 λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Ρονάλντο έκανε φάουλ στον Κέρτις Τζόουνς ρίχνοντας τον στο έδαφος. Δε σταμάτησε όμως εκεί και πήγε να του ζητήσει τον λόγο κλωτσώντας τον, καθώς θεωρούσε πως κάλυπτε επίτηδες την μπάλα!

Παρά τις διαμαρτυρίες του Τζόουνς, ο Άντονι Τέιλορ έδειξε απλώς κίτρινη κάρτα.

Το χτύπημα στον Ο’Σέι

Έναν μήνα πριν την κλωτσιά στον Τζόουνς, ο Ρονάλντο είχε ένα συμβάν με την εθνική Πορτογαλίας. ‘Οταν έστηνε την μπάλα για να εκτελέσει ένα πέναλτι κόντρα στην Ιρλανδία, ο Ντάρα Ο’Σέι άγγιξε τη μπάλα και την έκανε να κυλήσει.

Προφανώς αυτό δεν επιτρεπόταν, όμως ο Πορτογάλος είπε να δράσει, πριν καν το πράξει ο διαιτητής, σπρώχνοντας τον. Τελικά παρέμεινε στο γήπεδο, σε μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Και ο Ντάρα βέβαια προσπαθεί να το «πουλήσει» στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ