Μιλουτίνοφ – «Σε κάποιο ποσοστό νιώθω Έλληνας» (vid)

Μιλουτίνοφ – «Σε κάποιο ποσοστό νιώθω Έλληνας» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και παραδέχθηκε πως δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα, νιώθωντας μάλιστα Έλληνας σε κάποιο ποσοστό.

Ο Νίκολα Μολουτίνοφ μίλησε για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, προβαίνοντας σε συγκρίσεις με τη Ρωσία. σε στνέντευξη που έδωσε στο BasketNews.com.

Ο Σέρβος ήταν παίκτης των Πειραιωτών από το 2015 μέχρι το 2020, χτίζοντας το όνομά του κι αυξάνοντας διαρκώς τις μπασκετικές μετοχές του, μέχρι να μετακομίσει στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ προ διετίας.

Δεν ξεχνά φυσικά την Ελλάδα και τους δεσμούς που δημιούργησε εδώ, παραδεχόμενος μάλιστα ότι νιώθει Έλληνας σε έναν βαθμό.

Ακολουθεί απόσπασμα των όσων είπε:

«Πιστεύω ότι σ’ ένα ποσοστό είμαι Έλληνας. Πέντε χρόνια έμενα μόνος μου. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά στη συνέχεια συνήθισα. Περνούσα τον περισσότερο χρόνο με τους Έλληνες και με βοήθησαν πάρα πολύ. Οπότε μπήκα στην κοινωνία τους και έγινα μέλος τους. Πιθανόν να έχω υιοθετήσει και την ελληνική προφορά στα αγγλικά μου.

Στη Μόσχα είναι πολύ κρύα! Όταν έχει καλό καιρό είναι φανταστικά, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Όταν πρωτοήρθα, φοβόμουν, αλλά γρήγορα είδα πόσο ωραία είναι.

Το μόνο που θα άλλαζα είναι ο καιρός, θα έφερνα λίγο καλύτερο καιρό. Τα έχω όλα στη Μόσχα, εκτός από τον ήλιο. Οι Ρώσοι έχουν καλύτερες σούπες από την Ελλάδα, γιατί εκεί έχει όλο ζέστη. Εγώ μεγάλωσα τρώγοντας σούπες και μου αρέσουν πολύ».

Δείτε το βίντεο όλης της συνέντευξης εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ