Κεραμίτσης – «Να κάνω υπερήφανο τον κύριο Μουρίνιο» (pics, vid)

Κεραμίτσης – «Να κάνω υπερήφανο τον κύριο Μουρίνιο» (pics, vid)

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης νιώθει πανευτυχής για τα πρώτα του λεπτά στην Serie A και θέλει να ανταμείψει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο στο πρόσωπό του.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης είναι μόλις 17 χρονών και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον κάλεσε για πρώτη φορά σε αποστολή της Ρόμα, για το ματς με την Κάλιαρι.

Όμως η βραδιά έμελλε να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή για εκείνον, καθώς ο Πορτογάλος τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στα τελειώματα του ματς και του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη δράση της Serie A.

Ο νεαρός, όπως είναι φυσικό, ήταν κατενθουσιασμένος και έγραψε ένα μήνυμα στα social media με αφορμή το ντεμπούτο του.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο και πάνω από όλα για τη νίκη της ομάδας. Τώρα θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπνητή.»

Μετά το τέλος του ματς, το οποίο οι Ρωμαίοι κέρδισαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ολιβέιρα, μίλησε και στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

«Ήμουν ενθουσιασμένος όσο βρισκόμουν στον πάγκο, αλλά όταν μπήκα πλέον στο γήπεδο έπρεπε να συγκεντρωθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να εξασφαλίσει τους βαθμούς της νίκης.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το ντεμπούτο μου στην οικογένειά μου, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία μου, το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ