«Πόλεμος» στο Εκουαδόρ – Βραζιλία: Σοκαριστικά χτυπήματα, «καρατιά» και δύο αποβολές σε 30 λεπτά! (vids)

«Πόλεμος» στο Εκουαδόρ – Βραζιλία: Σοκαριστικά χτυπήματα, «καρατιά» και δύο αποβολές σε 30 λεπτά! (vids)

Το Εκουαδόρ - Βραζιλία πιο πολύ παραπέμπει σε MMA παρά σε αγώνα ποδοσφαίρου...

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση Εκουαδόρ – Βραζιλία για την 15η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Καταρχάς να αναφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα. 1-1 με τα γκολ των Κασεμίρο (6′) και Τόρες (75′). Με τη Βραζιλία να είναι ήδη στο Κατάρ και το Εκουαδόρ να βρίσκεται στην 3η θέση και πολύ κοντά στην πρόκρισή του στο ερχόμενο Μουντιάλ (21/11-18/12).

Ελάχιστη σημασία έχουν όλα τα παραπάνω όμως, μπροστά σε αυτά που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς. Πόλεμος πραγματικός! Αδιανόητα σκληρά μαρκαρίσματα, «καρατιές», δύο αποβολές! Οι αντιαθλητικές συμπεριφορές δυστυχώς ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς, σε έναν αγώνα δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Μόλις στο 15′ και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της «Σελεσάο», ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του μετά από «δολοφονικό» μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ματέους Κούνια. Μία «καρατιά» στον λαιμό για… φυλακή! Του άφησε σημάδι του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί. Φυσικά ο γκολκίπερ του Εκουαδόρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δεν πέρασαν πάνω από πέντε λεπτά και οι Βραζιλιάνοι προέβησαν σε… αντίποινα. Ο Έμερσον πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε δηλαδή μόλις από το 20ο λεπτό, λόγω μίας άκρως επικίνδυνης προβολής στην… ευαίσθητη περιοχή του Εστράδα! Την πρώτη κίτρινη ο Έμερσον την είχε αντικρύσει πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού στον αγώνα!

Όλος αυτός ο… πόλεμος είχε και συνέχεια όμως. Στο 30′ ο Άλισον έδιωξε εντελώς άγαρμπα τη μπάλα έξω από την περιοχή και χτύπησε με το πόδι του το κεφάλι του Βαλένσια. Ο διαιτητής, σοκαρισμένος και από όλα αυτά που έβλεπε επί ένα μισάωρο, έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του. Ωστόσο, έγινε χρήση VAR και η κόκκινη κάρτα μετατράπηκε σε κίτρινη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ