Ντεμπούτο με γκολ για τον Ονιεκούρου στην Τουρκία! (vid)

Ντεμπούτο με γκολ για τον Ονιεκούρου στην Τουρκία! (vid)

Ο Χένρι Ονιεκούρου έκανε ντεμπούτο με γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα καθώς σκόραρε στη νίκη της Ανταναντεμίρσπορ επί της Γκιρεσούνσπορ με 3-2.

Επιστροφή στην Τουρκία αλλά και στα γκολ για τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Νιγηριανός άσος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανταναντεμίρσπορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκιρεσούνσπορ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα.

Η ομάδα του επικράτησε με 3-2 και ο Ονιεκούρου πέτυχε το 3-1 στο 82′ με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Ονιεκούρου στην Τουρκία μετά από 512 μέρες, αφού τελευταία φορά είχε σκοράρει στη νίκη της Γαλατασαράι επί της Καϊσερίσπορ με 3-0 στις 13 Μαρτίου 2021 όταν και πέτυχε δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης: O Λέβα πήρε το… όπλο του: Ένα γκολ και δύο ασίστ σε 19 λεπτά κόντρα στην Πούμας (vids)

Στη συνέχεια ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τον οποίο αγωνίστηκε 26 φορές και σημείωσε 1 γκολ και 1 ασίστ χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα. Προ ημερών μάλιστα ο Αφρικανός είχε σκοράρει και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Ανταναντεμίρσπορ πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ σε φιλικό κόντρα στην Ινστάμπουλσπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ