Δεν θα πιστεύετε τι γκολάρα έβαλε ο Ονιεκούρου (vid)

Δεν θα πιστεύετε τι γκολάρα έβαλε ο Ονιεκούρου (vid)

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έβαλε γκολάρα στο φιλικό της Ντεμίρσπορ με την Ινστάμπουλσπορ.

Στην Τουρκία με τη φανέλα της Ντεμίρσπορ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Χένρι Ονιεκούρου, με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό μάλιστα να ξεκινάει εντυπωσιακά την περιπέτειά του στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Ο Αφρικανός, που δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και δεν βρισκόταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα της Ντεμίρσπορ  και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο φιλικό με την Ινστάμπουλσπορ

Διαβάστε επίσης: Ποιοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση

Ο Νιγηριανός έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, απέφυγε τους αντιπάλους του, έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ινστάμπουλσπορ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των ανθρώπων της Ντεμίρσπορ.

Μια… οβίδα από τον Χένρι Ονιεκούρου, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να «εκτελεί» τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Δείτε το βίντεο:

Έναν χρόνο περίμεναν στον Ολυμπιακό να δουν ανάλογη ενέργεια και σουτ από τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό. Μάταια, όμως, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς και να δοθεί δανεικός στην Ντεμίρσπορ, με την τούρκικη ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ