Απείλησε ο Βέρμπιτς – Σκόραρε ο Σπόραρ στο φιλικό της Σλοβενίας (vids)

Απείλησε ο Βέρμπιτς – Σκόραρε ο Σπόραρ στο φιλικό της Σλοβενίας (vids)

Με έντονο άρωμα Παναθηναϊκού διεξάγεται το φιλικό ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Σλοβενία, με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, αλλά τον Άντραζ Σπόραρ να βρίσκει τελικά δίχτυα για το 2-0 των Σλοβένων.

Η Σλοβενία αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας τη Ρουμανία, με την ενδεκάδα των Σλοβένων να έχει… τριπλή εκπροσώπηση από τον Παναθηναϊκό, καθώς και οι τρεις ποδοσφαιριστές των πρασίνων αγωνίζονται στο παιχνίδι.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έκανε νωρίς αισθητός την παρουσία του, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Αρχικά, στο 3′ μετά από ατομική ενέργεια έκανε ωραίο σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Μόλντοβαν, ενώ στο 15′ μετά από ντρίμπλα πάτησε περιοχή, εκτέλεσε αλλά ο Ρουμάνος γκολκίπερ τον νίκησε και πάλι.

Διαβάστε επίσης: «Τρελό» σενάριο από την Ισπανία για Σλούκα και Ρεάλ Μαδρίτης

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρώτη ευκαιρία του Βέρμπιτς, είχε νικηθεί από τον Μολντοβάν ο Άντραζ Σπόραρ, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, να χάνει την ευκαιρία στο τετ-α-τετ του 2ου λεπτού.

Τελικά ο Σπόραρ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 31′ συνεργάστηκε με τον επίσης συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Γκνέζντα Τσέριν και έκανε το 0-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ